Aiedail Fell

Ga naar beneden

Aiedail Fell

Bericht van Aiedail op zo mei 10, 2009 7:36 pm

Sinds ze zich echt goed kan herineren zijn haar ouders al op reis, haar broers en zussen waren al het huis uit voor Aiedail ook maar geboren was, ze is altijd alleen geweest, op haar oppas na waar ze nooit echt veel mee had.

De enige die haar nog een beetje gezeldschap hield was haar hond, het was een prachtige witte herder geweest, zijn naam was Kiba, maar hij werdt dood gereden door een dronken automobilist.
Aiedail was er kapot van en had zich dagen opgesloten in haar kamer, toen werd haar oppas bezorgd en zei dat ze iets moest gaan doen sporten voor afleiding.

Zo kwam Aiedail dus op voetbal, ze kon haar verdriet er door vergeten, de pijn ging even weg als ze kon rennen, ze werdt al gauw de beste en aanvoerder van haar team.
Ze was de meest fanatieke speelster van het team, zelfs als het hard regende en het veld modderig was ging Aiedal nog trainen.

Nu heeft ze nog steeds veel last van haar jeugd, ze moet er vaak om huilen en daar schaamt ze zich voor ze wil haar jeugd vergeten maar dat kan ze niet het achtervolgd haar.
Ze is schuw tegen over andere omdat ze altijd gepest werd door mensen, haar vertrouwen winnen is iets dat niet gemakkelijk is, maar als je die hebt dan moet je het koesteren en niet misbruiken want als je haar bedriegt dan zou je wensen dat je nooit geboren was.

Aiedail is een zorgzaam en verlegen meisje, ze is meestal alleen wil je haar verleden ontdekken, ontmoet haar een keer in de rpg en probeer haar vertrouwen te winnen. Wink
avatar
Aiedail

Aantal berichten : 20
Join date : 10-05-09
Leeftijd : 24

Karakter
Soort: Mens
Leeftijd: 15 jaar
Partner: nee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum